Autoreclame

Een onvergetelijke indruk maken? Dat doe je met goed
verzorgde autobelettering

Zorg dat je gezien wordt

Autobelettering is na televisiereclame de meest effectieve vorm van reclame en tevens ook een stuk voordeliger! Dus heb je een bedrijfswagen? Dan is het zonde om daar blanco mee rond te rijden want, of je nu stilstaat of rondrijdt, je auto wordt altijd gezien en de reclame die erop staat dus ook!

Snel herstel na schade

Elk ontwerp slaan we op. We maken er foto’s en werktekeningen van en slaan deze op in ons klantenbestand.
Heb je dus een keer schade aan je auto, dan kunnen we het snel en eenvoudig herstellen met de juiste kleurnummers en materiaalsoorten.

Full colour prints
Striping en belettering
Metallic folie
Gedeeltelijke of gehele carwrap

Doe eens gek

De mogelijkheden voor het beletteren van je auto zijn ongekend. Heel basic en strak met alleen je naam en logo in een mooie kleur is natuurlijk altijd goed,  maar een keer helemaal uitpakken met een (gedeeltelijke) carwrap in je eigen huisstijl kan natuurlijk ook. Dan heb je pas echt een eyecatcher rondrijden! Het ontwerp kun je gerust aan ons overlaten. Wij hebben ideeën genoeg!

Alleen het allerbeste

  • Hoogste kwaliteit vinyl, onder andere 3M en Avery
  • Tot één jaar garantie op montage
  • Tot tien jaar garantie op materiaal (afhankelijk van materiaalkeuze en plaatsing)

Auto's beletteren dat doen we vaker

Autobelettering Mercedes Citan Tomasu

Voor Tomasu kregen we de vraag om hun nieuwe bedrijfswagen te voorzien van een mooie subtiele reclame, maar die wel genoeg opvalt. De huisstijlkleur is een op maat gemaakte metallic kleur, welke mooi in de lakkleur van de auto blend doordat, ze dezelfde glitter erin hebben. Zo wordt het een rustig geheel.

Autobelettering Amberboom Tuinen

Naast het ontwerpen van het logo hebben wij ook al diverse borden, stickers en drukwerk mogen leveren voor deze klant. De belettering op de bedrijfswagen van Amberboom Tuinen maakt het geheel zeker compleet!

Carwrap AIG
Puzzles Food truck wrap
Autobelettering de Keijzer
Autobelettering M. de Koning klantentaxi
Autobelettering de Haas PowerPort
Autobelettering VW Up Croissanterie Reijerwaard