PPF

Jouw voertuig onzichtbaar beschermen? Dat doe je met goed aangebrachte Paint Protection Film.

De ultieme lakbescherming

Zo kunnen we Paint Protection Film (PPF) het beste omschrijven. Of in het Nederlands: anti-steenslag folie. De naam zegt het al: deze transparante folie in matte en glanzende variant beschermt optimaal tegen steenslag. Komen er toch kleine krasjes op, dan lost de folie dit zelf op. De zelfhelende eigenschap zorgt ervoor dat kleine beschadigingen door de warmte zelf weer dicht vloeien. Hoe futuristisch is dat?

PPF-facts

  • Transparant en zelfhelend
  • In glans of matte variant
  • Duurzaamheid tot 10 jaar
  • Ook voor motoren en vrachtwagens
  • Geschikt voor interieur én exterieur
Mat of glanzend
Zelfhelende werking
Lakbescherming
Front of full wrap

De perfecte vorm

Voor de PPF duiken we in de database van alle voortuigen. Voertuig gevonden?
Dan zorgt de computer voor een op maat gesneden mal. Zo hoeven we niet meer op de auto te snijden. Veilig, snel en perfect passend. PPF is ideaal voor de motorkap, bumper en voorschermen, maar zeker ook handig voor de instapdorpel en delen van de kofferbak.

Voertuigen beschermen een specialisme op zich

PFF Volkswagen Golf

Voor een mooie Golf R kregen we de aanvraag of we de gehele voorkant konden voorzien van Gloss PPF. De motorkap, voorbumper, voorschermen, daklijsten, spiegels en bumperlip zijn voorzien van een onzichtbare laag van de Premiumshield PPF!De motorkap, bumper, voorschermen en spiegels hebben we door middel van de Premiumshield software netjes op voorhand kunnen snijden.