Reclamematten

Herkenbaar schoon? Dat doe je met een mooie reclamemat.

Mooi en praktisch

Een deurmat. Ik hoor je denken? Wat kunnen we daar dan mee?
Bij Van der Pol zien we overal mogelijkheden, dus zelfs deze binnenkomer doet mee! Een deurmat ligt er sowieso, dus kun je er maar beter iets moois van maken.
Wij toveren de grijze deurmat om tot een opvallende reclamemat: de perfecte binnenkomer voor elke winkel, hotel of horecagelegenheid. De (bedrijfs)naam in huisstijl, het logo of een mooie quote, het kan allemaal. Je kunt zelf een ontwerp aanleveren of een voorstel door ons laten maken!

Unieke reclamematten

  • Diverse diktes te verkrijgen
  • Onderlaag antislip pvc
  • Standaard of op maat gemaakt
  • Ook matten voor buiten leverbaar
Indoor en outdoor
Full colour
Afbeeldingen en logo's
Keuzes uit verschillende kwaliteiten

Duurzaam materiaal

De reclamematten worden gemaakt van duurzame materialen in verschillende kwaliteiten. De keuze voor een bepaalde kwaliteit hangt af van de mate van gebruik: van licht tot intensief. Het materiaal is zeer kleurvast. De matten blijven dus lang mooi en fris van kleur.

Reclamematten mat, niet glanzend

Reclamemat E.d.B Allround Werken

Met deze reclamemat werkt E.d.B Allround Werken altijd netjes bij u thuis, zo houdt hij een schone werkplek en maakt hij goede reclame!

Reclamemat De Wijngenoten

Bij slijterij de Wijngenoten hebben wij naast de gevel-, raamreclame en wallcover ook een deurmat mogen leveren. Zo stap je direct goed de winkel binnen en houd je veel vuil buiten, dat scheelt ook weer!

Reclamematten GJV Export