Carwrapping

Een onvergetelijke indruk maken? Dat doe je met goed verzorgde carwrap.

Van auto naar eyecatcher!

Ben je uitgekeken op de kleur van je auto? Of heb je de perfecte auto gevonden,
maar niet in de perfecte kleur? Dan is carwrapping dé oplossing. Alle kleuren zijn mogelijk en hebben een goede dekking: van mat legergroen tot hoogglans pink.
Zelfs wit over zwart is geen enkel probleem. Of je nu met een compleet uitgewerkt ontwerp komt of alleen met een te gek idee: wij voeren het voor je uit.

Waarom carwrapping?

  • 3M Preferred Carwrapper
  • Net zo strak als lak
  • Uniek uiterlijk
  • Makkelijk te verwijderen
  • Beschermt de lak bij nieuwe auto's
  • Geen permanente oplossing zoals spuiten
Carbon of brushed
Full-colour print
Metallic of Flip kleur
Striping
Exterieur én interieur

Wat rijdt daar nou?

Gaat ook jouw hart gaat sneller kloppen van mooie reclame? Hoe groot of klein een opdracht is doet er voor jou niet toe. Elk project ga je met hetzelfde enthousiasme aan en voer je met dezelfde nauwkeurigheid uit. Een logo plakken op een bakfiets doe je net zo strak als op een vrachtwagen.

Behoud van je carwrap

Je onderhoudt je carwrap het beste door het volgen van ons onderhoudsstappenplan met diverse was en wax producten. We gebruiken alleen producten van zeer hoogwaardige kwaliteit. Daarom is het voor ons geen probleem om één jaar garantie op de montage en tot vijf* jaar op de folie te geven.
* afhankelijk van materiaalkeuze en plaatsing

Perfect strakke carwrap

Wij houden de touwtjes graag zelf in vakkundige handen. Ontwerpen, produceren
en monteren doen we allemaal in huis. We hebben in onze werkruimte zelfs een professionele autobrug en demontagegereedschap, zodat we overal goed bij kunnen. Erg belangrijk, want de vinyl moet echt perfect strak aangebracht worden.

Specialisten

Wrapping is life. Wij doen regelmatig mee met carwrap-wedstrijden en gebruiken
de laatste technieken op het gebied van carwrapping. Zo hebben we bijvoorbeeld Knifeless tape wat we gebruiken als we overlappingen wegsnijden. Met deze tape hoeven we niet in de auto te snijden en kunnen we dus een 100% lakgarantie afgeven.

Auto's wrappen dat doen we vaker

Carwrap Skoda Enyaq iV

Bij het wrappen van deze Skoda Enyaq iV maakten wij gebruik van folie met de kleur Matt iced blue titanium van het merk kpmf, ook hebben we de auto geaccentueerd met de kleur zwart glans rond de grill, bumpers en spiegelkappen. De reflectors achter en achterlichten hebben een lichte smoke tint van LuXe LightWrap zodat hij een stoer uiterlijk krijgt. En de zwarte badges en velgen maken het helemaal af!

Carwrap wagenpark Oudemaas

De silver metallic Mercedes Benz Sprinter, Vito en Citan zijn voorzien van een blauwe partial carwrap, metallic watermerk en het logo van Oudemaas, afgewerkt met een mooi, subtiel rode striping aan de onderkant. De auto's zijn van verschillend formaat maar hebben toch allemaal dezelfde uitstraling, een echt visitekaartje!

Carwrap AIG
Puzzles Food truck wrap
Carwrap Mercedes Benz AMG
Full carwrap Audi A5 sportsback
Van der Waal Tuinmachines wagenpark wrap
Ford Raptor Snow Camo wrap