Reclameborden

Een duidelijke boodschap? Dat doe je met goed opvallende Reclameborden.

Aan de muur of langs de lijn?

Reclameborden zie je overal. Het is niet voor niets een van de oudste vormen van reclame. De basis is simpel: een reclamebord moet in het oog springen en de boodschap moet in een oogopslag duidelijk zijn. Klinkt simpel, maar is het niet altijd. Tussen 50 andere sponsorborden ben je al snel een van de velen. Wij maken reclameborden die blijven hangen (letterlijk en figuurlijk). Met een originele uitstraling en perfecte uitvoering. Daar loop je niet zomaar voorbij.


Wat maken wij:

  • Duidelijke borden
  • Alle vormen en maten mogelijk
  • Veel keus uit soorten materiaal
  • Uit te breiden met freesletters
  • Montageframes kunnen wij ook verzorgen

Portaalborden
Reclameborden
Sponsorborden
Entreeborden
Fotomomenten

Wat hangt daar nou?

Een bord wat mooi ontworpen en bestickerd is valt wel op maar de montage ervan is minstens zo belangrijk. Onze ervaren monteurs plaatsen je gevelbord, portaalbord of parkeerbord waar je hem wilt hebben en gaan geen uitdaging uit de weg!


Portaalbord

We hebben het al benoemd: Portaalborden, deze borden heten je welkom en wijzen ze je de juiste weg! Wij hebben diverse standaard frames met tal van mogelijkheden qua kleur en design. Maar op maat gemaakte frames en borden zijn we jouw sparringspartner.


Opvallende reclame- en sponsorborden maken

dat doen we vaker

RVS Borden van der Staay

Voor van der Staay hebben wij al meerdere reclame uitingen mogen maken, nu kregen wij de vraag voor borden in RVS look. Deze borden zijn direct geprint op platen met RVS look. Een heel strak en stijlvol resultaat.

Reclamebord van hout Namink Hoveniers

Voor Namink hoveniers hebben wij al verschillende autobeletteringen mogen uitvoeren en nu ook reclameborden. Deze borden zijn direct op hout geprint, met en zonder witte ondergrond.

Vluchtrouteborden voor van der Staay

Bouwbord Intrahuis

Laad meer projecten