Reclameborden

Een duidelijke boodschap? Dat doe je met goed opvallende Reclameborden.

Aan de muur of langs de lijn?

Reclameborden zie je overal. Het is niet voor niets een van de oudste vormen van reclame. De basis is simpel: een reclamebord moet in het oog springen en de boodschap moet in een oogopslag duidelijk zijn. Klinkt simpel, maar is het niet altijd. Tussen 50 andere sponsorborden ben je al snel een van de velen. Wij maken reclameborden die blijven hangen (letterlijk en figuurlijk). Met een originele uitstraling en perfecte uitvoering. Daar loop je niet zomaar voorbij.


Wat maken wij:

  • Duidelijke borden
  • Alle vormen en maten mogelijk
  • Veel keus uit soorten materiaal
  • Uit te breiden met freesletters

Portaalborden
Tuin- en stoepborden
Sponsorborden
Billboards
Fotomomenten

Geheime wapens

Soms wil je wat extra’s doen om op te vallen. Dan zetten we één van onze geheime wapens in. Welke dat zijn kunnen we hier natuurlijk niet vertellen. Dat vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek.Opvallende reclame- en sponsorborden maken

dat doen we vaker

Reclameborden Safira

Voor Safira hebben wij naast de autobelettering ook de gevelreclame mogen produceren in de nieuwe huisstijl. Ook bij deze reclame-uiting is gekozen voor een opvallende uitvoering.

RVS Borden van der Staay

Voor van der Staay hebben wij al meerdere reclame uitingen mogen maken, nu kregen wij de vraag voor borden in RVS look. Deze borden zijn direct geprint op platen met RVS look. Een heel strak en stijlvol resultaat.

Reclamebord van hout Namink Hoveniers

Vluchtrouteborden voor van der Staay

Bouwbord Intrahuis

Laad meer projecten