Kleding

Een lopend visitekaartje? Dat doe je met passende Kleding.

Maak een indruk

T-shirts, polo’s, truien, overalls, sportkleding, caps, shawls, mutsen en ga zo maar door: you name it, wij bedrukken het! Netjes verzorgde, mooi bedrukte en kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding straalt vertrouwen en kwaliteit uit naar je klanten toe. Of het nu gaat om horecapersoneel, schoonheidsspecialistes of monteurs: wij hebben de juiste keuze voor jou. Organiseer je een festival of andere evenement? Ook dan is bedrukte kleding een musthave!

Naast functionele bedrijfskleding verzorgen we ook merchandise-artikelen.
Laat niet alleen jouw werknemers jouw bedrijf vertegenwoordigen, maar spread the word en gebruik merchandise voor jouw communicatie-doeleinden.

Diverse technieken

We bieden verschillende manieren van drukken aan: flex transfers, zeefdruk of zeefdruktransfers. Flex transfers kan al vanaf 1 stuk gedrukt worden.
Zeefdruk persen we direct op de kleding met inkt. Zeefdruk transfers worden ook gemaakt van inkt, maar pas later op de kleding drukt. Dit is handig bij grotere aantallen kleding. Zo kunnen we makkelijk en snel bijdrukken als er tussendoor nieuwe kleding nodig is voor bijvoorbeeld nieuwe werknemers. Naast deze druk-keuzes behoren borduren en het aanbrengen van borduur- of PVC-badges ook nog tot de mogelijkheden.

Zie je door het bos van drukken en borduren de bomen niet meer? Wij helpen je uiteraard met het maken van de juiste keuze!

Bedrijfskleding
Promotionele kleding
Sporttenues
Sporttenues
Tassen
Merchandise

Alleen het allerbeste

  • Ruime keuze in opdrukmogelijkeden
  • Naast drukken ook borduren, en borduur- of PVC-badges mogelijk
  • Al mogelijkheden vanaf 1 stuk
  • Enorme keuze in kleding
  • Eindeloze mogelijkheden

Opvallende kleding dat past!

Werkkleding v.d. Molen & Zn

Wij mochten werkkleding voor v.d Molen & Zn drukken. Het logo van v.d Molen & Zn hebben wij in hun eigen huisstijl kleur gehouden. De kleur groen is een perfecte kleur voor op zwarte bedrijfskleding. Wij hebben het logo gedrukt op verschillende soorten kledingstukken, zoals vesten, truien en t-shirts. De kleding is voorzien van een klein logo op de borst en een groot logo op de rug. Personeel is zo makkelijk te herkennen en draagt bij aan een professionele uitstraling.

Voetbal T-shirts IQ select

Voor een voetbaltournooi hebben we voor het team T-shirts bedrukt met het bedrijfslogo erop. Dan ben je tenminste duidelijk herkenbaar en maak je ook nog eens goeie reclame tijdens het sporten!

Beanie F&H Racing Team