Websites

Stop het scrollen? Zorg dat je goed gevonden wordt!

Online presence

Een unieke, uitnodigende en sprekende website nodig? Wij helpen graag! Wij ontwerpen vanuit de huisstijl en bijvoorbeeld de autobelettering. Dit vertalen we door naar een mooie website die helemaal past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Dit doen we niet allen. Samen met een steengoede, lokale websitebouwer creëren wij digitale snoepjes. Wij maken het ontwerp of concept, zij voeren het technisch uit. Uiteraard zorgen we dat de site SEO-geschikt (zoekmachine-vriendelijk) is om te helpen tot een optimaal zoekresultaat te komen. Wil je dat wij het totale pakket verzorgen, dan nemen we ook de hosting van je site en e-mail mee.


Van basic tot uitgebreide webshop

Wil je gewoon een duidelijke website zonder te veel opsmuk? Geen probleem! soms is less more! Maar heb je mooie producten en wil je deze kenbaar maken aan het grote publiek dan is een webshop met paymentprovider een must. En kun je tal van koppelingen maken met leveranciers middels api koppeling.


SEO en SEA
Ontwerp
Hosting
SSL-certificaten
Nieuwsbrieven
Webshop

Vindbaarheid

Door de juiste structuuropzet van de website, het vullen met de juiste content en te kijken naar juiste zoekwoorden voor jouw product of dienst zorgen we dat de site vindbaar is en goed wordt geïndexeerd. Daarnaast kan onze partner voor SEO en SEA standaard pakketten samenstellen zodat je meer leads kan genereren via je website!


De ‘lucht’ in

  • Uniek ontwerp
  • Ontwerp aan de hand van bestaande huisstijl-elementen
  • SSL-certificaten
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Hosting ook mogelijk

Websites

je beste portfolio

Webshop Bo Bendsneyder

Voor motorcoureur Bo Bendsneyder hebben wij ook een webshop gemaakt, die wij ook onderhouden en orders van verwerken. Hierop verkopen wij de merchandise van Bo Bendsneyder en kan iedere fan zijn of haar nieuwe outfits scoren!

Website De Wijngenoten

Voor De Wijngenoten in Ridderkerk hebben wij al veel werk mogen verrichten, zoals het logo, drukwerk en de winkel. Maar we hebben ook een website gerealiseerd, waar zij hun assortiment op tonen en nieuws aankondigingen zoals bijvoorbeeld proeverijen.

Website Onder de Loep

Laad meer projecten