Verpakkingen

Je product of cadeau in een net jasje? Dat regelen wij met verpakkingen op maat.

In een mooi jasje!

De verpakking van je product is het eerste dat mensen zien. Een superbelangrijk moment dus! Wat wil je uitstralen? Welk gevoel wil je meegeven? We nemen het allemaal mee in de keuze, het ontwerp en de uitvoering. Wij drukken, snijden en rillen met onze eigen machine. Hierdoor zien wij precies wat er gebeurd en sturen we snel bij indien nodig. We werken volledig digitaal dus de stansmes-kosten zijn verleden tijd.


Wrap it up

  • Al mogelijk voor kleine oplage
  • Drukken, snijden en rillen in eigen huis
  • Geen stansmes kosten
  • Ook displays mogelijk

Verpakkingen
Bedrukt tape
Displays
Diverse soorten tassen
Wikkels
Labels

Tasje erbij?

Wil je tasjes bedrukken? Hier slechts een greep uit de mogelijkheden: luxe papieren tasjes met handvaten van dik koord, of pvc-shoppers, katoenen tasjes en papieren tasjes met platte papieren handvat.

En ook voor doosjes is er keuze in overvloed. Wij geven digitaal in ons systeem aan wat het formaat is van het artikel en daar wordt een verpakking omheen vormgegeven. Denk bijvoorbeeld aan wijndozen, geschenkdozen en bierpakketten. Nog even het materiaal kiezen: karton, hardboard of hout. En tada.... een perfect passend en uniek ontwerp!Verpakkingen

een verzorgde uitstraling

Tape PowerPort

Voor PowerPort hebben wij rollen met bedrukt tape mogen leveren. Zo pak je je pakket en/of zending direct herkenbaar in!

Wijndozen M-Star

Voor M-Star Freight Services hebben wij deze wijndozen mogen ontwerpen en produceren. Deze wijndoos werd gebruikt als relatiegeschenk.