Muurstickers

Snel een nieuwe gezellige sfeer? Kies dan voor een mooie Muurstickers.

Wees geen muurbloempje

Ken je die gave muren met levensgrote afbeeldingen? Een gigantische zonsondergang of de skyline van Rotterdam bijvoorbeeld?
Lijkt onbereikbaar, is het niet! Met onze muurstickers is jouw saaie kantoor- of slaapkamermuur in een flits helemaal hip en sprekend. Betonnen ondergrond of steenstrips? Geen probleem! Wij plakken er gewoon overheen.

Vind je een hele afbeelding toch iets teveel van het goede? Wat denk je van een ludieke of inspirerende tekst? Of hou het subtiel en kies voor je logo op een mooie, opvallende plek.

Mooi en eigentijds

Pimp jouw woonkamer met een mooie vakantiefoto in fullcolour op de muur. Of geef de keuken wat meer pit met een lekkere quote. Werk je nog steeds veel thuis? Hoe cool is het om jouw werkplek- of kamer een opfrisser te geven met een toffe foto of inspirerende quote? De mogelijkheden zijn eindeloos! Hulp nodig met het ontwerp? Wij staan voor je klaar!

Kantoren
Ziekenhuizen
In- en om je (tiny- of vakantie)huis
Kantine
Kinderdagverblijven

Van alles mogelijk!

  • Wandvullend of contourgesneden
  • Voor gladde of gestructureerde muren
  • Full colour of in een specifieke kleur

Muurstickers stijlt het helemaal af

Wanddecoratie Tsubaki Europe

Voor Tsubaki hebben wij de motorafdeling mogen aankleden met textielframes in combinatie met belettering.

Restyling kantoor Havensteder

Op de nieuwe vestiging van Havensteder, mochten wij de muren en delen van het kantoor voorzien van en mooie print. Daarnaast ook de routing in het kantoor en buiten op de parkeerplaats voorzien van de bekende signing. Ook de lockers werden genummerd en de werkplekken voorzien van nummer en striping. Het was een hele klus, maar wat ziet het er gaaf uit bij elkaar, dat geeft wel echt sfeer!

Muursticker Dean
Liften Staedion