Logo stickers

Duidelijk en zichtbaar? Er is altijd plek voor goede Logo stickers.

Een sticker kan altijd

Als er één product veelzijdig is, dan zijn het wel stickers: klein, groot, rond, vierkant, voor de veiligheid of ter promotie. Stickers zijn er echt in alle soorten en maten en voor vele doeleinden. En wij... printen ze allemaal!

Geen klus te groot voor onze digitale printers: wij printen elk logo op het stickermateriaal. De stickers snijden we in de gewenste vorm. Extra touch nodig? Met een laminaat voor lange termijn of een extra dikke transparante toplaag (doming) geven we de stickers een mooie, luxe uitstraling.

Speciale materialen

Stickermateriaal is er in allerlei soorten. Zo hebben we magnetische stickers om bijvoorbeeld een tijdelijke belettering op een auto te plaatsen. Maar ook ultra destructable materiaal voor veiligheidsstickers die niet verwijderd mogen worden en extra sterke folie voor bijvoorbeeld vloerstickers.

Nooit meer iets kwijtraken? Stickers kunnen helpen. Met een eenvoudig exemplaar maak je meteen duidelijk van wie die machine, het gereedschap of de handschoenen zijn.

Doming stickers
Ontwerp en uitvoering
Per stuk of op vel
Ultra Destructable
Diverse afwerkingen

De veelzijdigheid van stickers

  • Iedere vorm en maat
  • Verschillende materialen voor diverse ondergronden
  • Full colour
  • Tijdelijke stickers of voor lang gebruik
  • Moeilijk verwijderbare stickers, zoals Ultra Destructable
  • Extra dik met doming

Logo stickers een blijvende reclame

Logo stickers op rol De Wijngenoten

Voor slijterij De Wijngenoten hebben wij logo stickers op rol geleverd, zij plakken deze op de (cadeau)verpakkingen in de winkel.

Logo stickers Bunk

Voor Bunk Carrosserie- & Wagenbouw maken wij diverse reclame uitingen, zo ook deze logo stickers. Zij plakken deze op de voertuigen, dus naast het logo is het ook altijd handig om het telefoonnummer en website achter te laten op het voertuig, stel ze hebben hulp nodig, dan zijn de contactgegevens zo gevonden!