Bewegwijzering

Een duidelijke routing nodig? Dat doe je met goede bewegwijzering.

Nooit meer zoeken

Moet een leverancier eerst drie rondjes rijden voor hij de losplaats gevonden heeft? Staan je bezoekers voor de zoveelste keer bij de buren aan de deur? Die eerste indruk kan beter! De oplossing? Kies voor de juiste outdoor signing. Denk aan een reclamezuil voor zichtbaarheid vanaf de straat, duidelijke bewegwijzering voor leveranciers en bezoekers en duidelijke parkeerborden.

De specialiteit van de dag

Ook als café, restaurant of winkel kun je met outdoor signing meer bereiken. Denk eens aan een stoepbord met daarop het dagmenu of de specialiteit van de dag. Laat potentiële klanten niet langer ongemerkt voorbij lopen, maar grijp de aandacht. We kunnen alles maken, helemaal in de gewenste huisstijl. Bekijk onze projecten laat je verbazen door de mogelijkheden.

Routewijzer
Naamborden
Looproutes (vloerstickers)
Informatieborden
Verzamelplaats borden

Signing die werkt

  • Maatwerk is mogelijk
  • Nauwkeurige montage
  • Maak van de bezoeker geen zoeker
  • Pictogrammen in alle soorten en maten

Verzamelen maar!

Naast de bewegwijzering voor buiten maken we ze ook voor binnen. Denk hier aan toilet bordjes of pictogrammen op de deur, Ruimtenummeringen, Plattegronden en vluchtroute borden voor de RI&E. Maar ook verzamelplaats borden voor bij een calamiteit maken we ook.

Duidelijke bewegwijzering dat helpt je goed op weg

Outdoor signing Horses en co
Trapaankleding Keukenstudio Goedhart Keukens
Parkeerbordjes Proffesionals 4 technology