Magneetstickers

Tijdelijke herkenbaarheid? Dat doe je met makkelijke Magneetstickers.

Werkt als een magneet

Van een klein koelkastmagneetje tot een opvallend exemplaar voor op de auto: magneetstickers zijn super handig voor tijdelijke reclame. Of als je nog weleens van opdrachtgever wisselt en toch representatief voor de dag wilt komen. Of wat denk je van een ludiek, opvallend exemplaar als giveaway? Dan blijf je plakken op iedere koelkast! De stickers zijn herbruikbaar, dus doen ook nog eens mee in duurzaamheid.

Ook voor in de retail

We hebben een basismagneetfolie die we op muren of kasten aan kunnen brengen en hier komt dan een full colour print met ijzerhoudende laag op zodat je snel een actie of promotie kan laten zien in je winkel en is de actie voor bij?
Dan is het wisselen peanuts!

In je eigen vorm
Beurs- en presentatiewanden
Herbruikbaar
Automagneet
Planborden

Natuurlijke aantrekkingskracht!

  • Iedere gewenste vorm en afmeting
  • Full colour
  • Ideaal voor tijdelijke reclame

  • Herbruikbaar, dus duurzaam
  • Makkelijk wisselen van magneetvisuals

Magneetstickers makkelijk en snel

Automagneet Eetcafé Oud Kempen

Voor de bezorging van de bestellingen bij Eetcafe Oud Kempen waren ze op zoek naar een opvallende tijdelijke herkenbaarheid, daar is de magneetsticker de perfecte oplossing voor. Daarnaast hebben we ook de belettering verzorgd voor de bezorgscooter.

Magnetisch planbord Bouwbedrijf de Roest

Een planbord is al handig, maar deze is ook nog eens magnetisch! Zo hang je makkelijk een notitie er bij, zonder dat de planning in de soep loopt.