Licht- en gevelreclame

Wil je het van de daken schreeuwen? Laat zien wie je bent!

Laat ze je niet voorbijrijden

Zorg voor een goede eerste indruk! Een stijlvolle gevelreclame maakt je pand helemaal af. En de keuze is reuze. Kies bijvoorbeeld voor doosletters, freesletters of voor een traditionele lichtbak. Of voor het budgetvriendelijke spandoekframe. Tip: een spandoek is ook top als tijdelijke reclame!

En we weten dat het clichΓ© klinkt, maar we gooien het er toch in: eigenlijk alles is mogelijk! You name it, we fix it: alleen je naam of logo, een grote afbeelding, rustig ingetogen of lekker over-the-top. Als het maar bij je (bedrijf) past. Daarom kijken we eerst op locatie naar de uitstraling en afmetingen en gaan daarna aan de slag met een ontwerp.

Energiezuinige verlichting

Energiezuinige LED is ons maatje als het gaat om verlichting. Maar ben jij nou helemaal fan van die mooie old school neonletters, dan kan dat natuurlijk ook! Deze ambacht wordt vaak weer in interieurs gebruikt om net die sfeer te pakken.
Samen bekijken we wat voor jouw situatie de beste oplossing is.

Reclamebord of lichtbak
Verlichte en onverlichte doosletters
Spandoekframes
Freesletters op afstandhouders
Gevel restyling

Pak de gevel ook meteen aan

Wordt de nieuwe reclame de kers op de taart of de spreekwoordelijke vlag op een modderschuit? Een reclamebord kan nog zo mooi en fris zijn, op een gedateerde of fletse gevel slaat het de plank alsnog mis. Niet getreurd: gevel-restyling kan snel uitkomst bieden. Met gevel-restyling (ofwel: gevelrenovatie) brengen we met folie of platen als het ware een nieuw laagje aan op de gevel, kozijnen en/of deuren. Sterk, duurzaam en zeer veelzijdig.
En komt β€˜ie weer.. ook hier is qua kleur en uitstraling alles mogelijk

De keuze is reuze

  • Doosletters, verlicht en onverlicht
  • Freesletters, direct op de gevel of op afstandhouders
  • Lichtbakken met plaat of doek
  • Alles mogelijk qua kleur en uitstraling
  • Spandoekframe met spandoek.

Gevelreclame dat valt lekker op

Gevelreclame Biezepol en Rubber Design

Voor Biezepol en Rubber Design kregen we de vraag om de gevelreclame te leveren en monteren die er strak en duidelijk uitziet zowel overdag als 's avonds. In dit geval hebben we de basisletters op een basis "doos" gemonteerd waar we alle kabels en trafo's in weg konden werken. En de achterzijde van de doos heeft speciale lippen gelast om zo tussen de voegen van de gevelbeplating op de bestaande muur te kunnen monteren. Op deze manier kan je de gevelreclame verwijderen mocht men verhuizen zonder dat er gaten in de zichtgevel zitten.

Gevelreclame 2makeitwork

De gevelreclame voor het pand van 2makeITwork is verticaal op het pand geplaatst, zo kwam dit het mooiste uit. De gevelreclame is gemaakt van doosletters met verlichting in de stijl van 2makeITwork. Het pand is zo goed te herkennen! De doosletters zijn in de kleur van et logo gespoten en aan de voorzijde hebben we ene translucent folie geplakt met een witte outline voor een betere zichtbaarheid als de verlichting aan staat.

Gevelreclame van Vugt Kruiden
Gevelreclame Sick Made Graphics
Gevelreclame Studio Facet
Spandoeken met frame senZup
RVS Doosletters Starfuels
Gevelreclame GKB