Licht- en gevelreclame

Wil je het van de daken schreeuwen? Laat zien wie je bent!

Laat ze je niet voorbijrijden

Zorg voor een goede eerste indruk! Een stijlvolle gevelreclame maakt je pand helemaal af. En de keuze is reuze. Kies bijvoorbeeld voor doosletters, freesletters of voor een traditionele lichtbak. Of voor het budgetvriendelijke spandoekframe. Tip: een spandoek is ook top als tijdelijke reclame!

En we weten dat het cliché klinkt, maar we gooien het er toch in: eigenlijk alles is mogelijk! You name it, we fix it: alleen je naam of logo, een grote afbeelding, rustig ingetogen of lekker over-the-top. Als het maar bij je (bedrijf) past. Daarom kijken we eerst op locatie naar de uitstraling en afmetingen en gaan daarna aan de slag met een ontwerp.


Energiezuinige verlichting

Energiezuinige LED is ons maatje als het gaat om verlichting. Maar ben jij nou helemaal fan van die mooie old school neonletters, dan kan dat natuurlijk ook! Deze ambacht wordt vaak weer in interieurs gebruikt om net die sfeer te pakken.
Samen bekijken we wat voor jouw situatie de beste oplossing is.


Reclamebord of lichtbak
Verlichte en onverlichte doosletters
Spandoekframes
Freesletters op afstandhouders
Gevel restyling

Pak de gevel ook meteen aan

Wordt de nieuwe reclame de kers op de taart of de spreekwoordelijke vlag op een modderschuit? Een reclamebord kan nog zo mooi en fris zijn, op een gedateerde of fletse gevel slaat het de plank alsnog mis. Niet getreurd: gevel-restyling kan snel uitkomst bieden. Met gevel-restyling (ofwel: gevelrenovatie) brengen we met folie of platen als het ware een nieuw laagje aan op de gevel, kozijnen en/of deuren. Sterk, duurzaam en zeer veelzijdig.
En komt ‘ie weer.. ook hier is qua kleur en uitstraling alles mogelijk.


De keuze is reuze

  • Doosletters, verlicht en onverlicht
  • Freesletters, direct op de gevel of op afstandhouders
  • Lichtbakken met plaat of doek
  • Alles mogelijk qua kleur en uitstraling
  • Spandoekframe met spandoek.

Gevelreclame

dat valt lekker op

Gevelreclame Biezepol en Rubber Design

Gevelreclame voor Biezepol en Rubber Design. De direct verlichte doosletters worden aangelicht door energiezuinige ledmodules en de opaalplaat (lichtdoorlatende plaat) is voorzien van de huisstijlkleuren van beide bedrijven.

Gevelreclame 2makeitwork

Gevelreclame 2makeitwork De gevelreclame voor het pand van 2makeITwork is verticaal op het pand geplaatst, zo kwam dit het mooiste uit.
1 2 3 8

Gevelreclame van Vugt Kruiden

Gevelreclame Sick Made Graphics

Gevelreclame Studio Facet

Restyling Outdoor Gevel de Wijngenoten

Restyling Outdoor Bakkerij Pot

Opslagtank Vopak

Laad meer projecten