Licht- en gevelreclame

Wil je het van de daken schreeuwen? Plaats een mooie, stijlvolle Gevelreclame.

Laat ze je niet voorbijrijden

Zorg voor een goede eerste indruk! Een stijlvolle gevelreclame maakt je pand helemaal af. En de keuze is reuze. Kies bijvoorbeeld voor doosletters, freesletters of voor een traditionele lichtbak. Of voor het budgetvriendelijke spandoekframe. Tip: een spandoek is ook top als tijdelijke reclame!

En we weten dat het cliché klinkt, maar we gooien het er toch in: eigenlijk alles is mogelijk! You name it, we fix it: alleen je naam of logo, een grote afbeelding, rustig ingetogen of lekker over-the-top. Als het maar bij je (bedrijf) past. Daarom kijken we eerst op locatie naar de uitstraling en afmetingen en gaan daarna aan de slag met een ontwerp.


Energiezuinige verlichting

Energiezuinige LED is ons maatje als het gaat om verlichting. Maar ben jij nou helemaal fan van die mooie old school neonletters, dan kan dat natuurlijk ook!
We bekijken samen wat voor jouw situatie de beste oplossing is.


Reclameborden
Verlichte en onverlichte uitgefreesde letters
Spandoekframe
Lichtbakken en doosletters
Gevel restyling

Pak de gevel ook meteen aan

Wordt de nieuwe reclame de kers op de taart of de spreekwoordelijke vlag op een modderschuit? Een reclamebord kan nog zo mooi en fris zijn, op een gedateerde of fletse gevel slaat het de plank alsnog mis. Niet getreurd: gevel-restyling kan snel uitkomst bieden. Met gevel-restyling (ofwel: gevelrenovatie) brengen we met folie of platen als het ware een nieuw laagje aan op de gevel, kozijnen en/of deuren. Sterk, duurzaam en zeer veelzijdig.
En komt ‘ie weer.. ook hier is qua kleur en uitstraling alles mogelijk.


De keuze is reuze

  • Doosletters, verlicht en onverlicht
  • Freesletters, verlicht en onverlicht
  • Lichtbakken met plaat of doek
  • Alles mogelijk qua kleur en uitstraling

Gevelreclame

dat valt lekker op

Restyling Outdoor Gevel de Wijngenoten

Bij slijterij de Wijngenoten in Ridderkerk hebben wij voordat zij deze mooie zaak opende de gevel een facelift mogen geven!

Restyling Outdoor Bakkerij Pot

Bij Bakkerij Pot in Barendrecht hebben wij de gevel van de winkel een nieuw jasje gegeven. We hebben er mooie nieuwe beplaten geplaatst met het logo en een mooie fullcolour print.
1 2 3 6

Opslagtank Vopak

Gevelreclame Bakercorp

Gevelreclame het Kruispunt Barendrecht

Gevelreclame Weska

Pandreclame Buijs winkelcentrum Walburg

Reclameborden Safira

Laad meer projecten